Arrangementer

🗓️ Lørdag 15. juni kl 18
📍 Sinsenveien 82

Ta på deg dine beste sommerklær og gjør deg klar til en magisk kveld på Håkons takterrasse. Ta med noe til grillen, noe å slukke tørsten med og forbered deg på episke samtaler. Det blir også en overraskelse eller to utover kvelden, så dette vil du ikke gå glipp av. Vi sees

🗓️ Søndag 16. juni kl 10–15
📍 Greenhouse Oslo

Sommeren er her, og det er en flott tid for å reflektere over det som har skjedd så langt i året og sette kursen videre. Etter den vellykkede refleksjonsdagen vi hadde i romjulen, ønsker vi å gjenta suksessen med en sommerrefleksjon.

🗓️ Onsdag 19. juni kl 17:00
📍 EA Norges kontor på Gather

I vår holder vi en digital bokklubb hvor vi dykker ned i boken "How to launch a high-impact nonprofit" utgitt av teamet bak inkubasjonsprogrammet Charity Entrepreneurship. Denne boken er en uvurderlig ressurs for alle som vurderer å starte sin egen organisasjon eller et nytt prosjekt. Den er ganske lang og innholdsrik, så vi deler lesingen inn i tre deler.

Andre samling:
 • Tema: Denne gangen skal se på hvordan du kan identifisere og evaluere ideer for prosjekter, finne de rette samarbeidspartnerne og velge det mest hensiktsmessige landet å operere i.
 • Lesemateriale: Kapittel 19–22 i "How to launch a high-impact nonprofit".
  🗓️ Søndag 30. juni kl 12–17
  📍 Greenhouse Oslo

  Er du klar til å utforske en kreativ prosess og utvikle nye ideer for prosjekter og organisasjoner som kan gjøre en reell forskjell i verden? Bli med oss på vårt første altruistiske idélab! En spennende mulighet til å møte engasjerte individer fra ulike bakgrunner og utforske nye veier for å bidra. Uansett om du er en erfaren altruist eller bare nysgjerrig på å bidra, er dette arrangementet for deg.

  🗓️ Lørdag 19. oktober - søndag 20. oktober
  📍 Ole-Johan Dahls hus, Universitetet i Oslo

  Vi håper du vil bli med på konferanse med EA Norge! Arrangementet samler et bredt utvalg folk som har interesse og engasjement for effektiv altruisme.


  Det blir presentasjoner, idéverksteder og muligheter til å treffe nye fjes og gamle kjente i både formelle og uformelle møter.