Arrangementer
EA Oslo: Effektivt dyrevern - En milliard problemer løst med én kampanje
Onsdag 20. september kl. 18:00
Oslo

Kom å lær hvordan dyrevernorganisasjonen Anima International har knekt koden for kylling-problemet. Realistiske, målbare endringer er innen rekkevidde, forteller kampanjeleder Niklas Fjelberg. Du skal få vite hva du kan gjøre og hemmelighetene til Anima sin suksess i kyllingkampanjen.
EA Trondheim: Meetup med Gi Effektivt
Mandag 25. september kl. 17:00
Trondheim

Vi har gleden av å invitere deg til en avslappet og informativ meetup med Kari Kjørholt, daglig leder i Gi Effektivt. Dette er en flott mulighet til å stifte bekjentskap med Kari, få innsikt i hva som foregår i Gi Effektivt for tiden, og knytte kontakter med andre som deler din interesse for effektiv altruisme.
EA Bergen og Gi Effektivt: How to combine your head and heart to do the most good
Torsdag 28. september kl. 18:00
Bergen

Do you want to have a positive impact on the world, but are not sure where to start?
When trying to do good, the differences in how much you achieve can be very large depending on how you spend your resources. If you want to do the most good, effective altruism promotes using reason, evidence and rationality to find the best opportunities.
EA Oslo: Et kvantitativt syn på verdenshistorien, og hva det betyr for globale prioriteter i dag
Torsdag 28. september kl. 18
Oslo

Velkommen til EA Oslo-møte. Denne gangen får vi besøk av Jakob som skal holde en workshop i anvendt prioriteringsforskning.

Workshopen handler om de største og viktigste hendelsene fra de siste 200 årene, og hvordan kunnskap om verdenshistorien kan brukes til å identifisere viktige problemer å jobbe på i dag.
EA Agder: Introduksjon til effektiv altruisme
Grimstad: Fredag 29. september kl. 18:30
Kristiansand: Lørdag 30. september

Har du noen gang lurt på hvordan du kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted på best mulig måte? Effektiv Altruisme Agder vil gjerne invitere deg til introduksjonsforedrag hvor vi skal snakke om hva effektiv altruisme er og hva vi jobber med. Dette arrangementet er en flott mulighet til å lære mer om oss og bli inspirert til å ta meningsfulle valg for å forbedre verden.