Vil du jobbe i Effektiv Altruisme Norge?
Effektiv Altruisme Norge er den norske grenen av effektiv altruisme-bevegelsen. Vi har et brennende ønske om å gjøre verden best mulig for alle, og vi bruker evidens og kritisk tenkning til å finne ut hvordan vi kan gjøre dette, deretter er vi dristige nok til å faktisk gjennomføre det. En sentral del av EA Norge sitt virke er å hjelpe våre medlemmer og lokalgrupper å bruke sine ressurser til å gjøre verden best mulig. Hos oss får du jobbe med, inspirere og bli inspirert av fantastisk flinke og varme mennesker som ønsker å gjøre så mye de kan til det beste for verden.

EA Norge ønsker et mangfold av søknader. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, livssyn, alder, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Har du behov som krever hensiktsmessig håndtering, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Ledige stillinger
Assisterende generalsekretær
Full- eller deltid fra januar til juni 2020
Til min nye kollega,

Effektiv Altruisme Norge leter etter vikar(er) til Jørgen Ringvold Ljønes sin stilling som assisterende generalsekretær. Fra januar til juni 2020 skal Jørgen i permisjon, og jeg ser etter noen som kan fylle stillingen enten i en fulltidsstilling eller i to deltidsstillinger.

Om EA Norge
Jeg kan starte ved å fortelle litt om EA Norge. Vi er en medlemsorganisasjon bestående av omtrent 200 medlemmer med ulike erfaringer, ideer og bakgrunner. Vår felles visjon er en best mulig verden for alle, for alltid. Dette prøver vi å oppnå ved å skape et givende fellesskap for tilhengere av effektiv altruisme i Norge og å hjelpe medlemmene våre å utvikle og følge effektive planer for fremtiden sin. I tillegg samler vi inn penger til effektive organisasjoner, vi utforsker verdifulle prosjekter å gjøre i Norge og vi bidrar til å styrke effektiv altruisme-bevegelsen internasjonalt.

EA Norge fikk sine første ansatte i september i fjor. Da startet jeg som generalsekretær og Jørgen som assisterende generalsekretær. Siden har vi hatt flere deltidsansatte, innen regnskap, programmering og produktutvikling. Nå i høst består vi av to fulltidsansatte og en regnskapsfører som jobber deltid.

Om deg
Jeg trenger flinke og engasjerte medarbeidere for å gjennomføre planene vi har lagt og for å drive EA Norge fremover. Det jeg er ute etter er enten en som kan jobbe i en fulltidsstilling eller to som kan jobbe i deltidsstillinger på 30-50% i perioden 6. januar til 15. juni 2020, med mulighet for tilpasninger etter behov og forlengelse etter endt arbeidsperiode.

Til både fulltids- og deltidsstillingene ønsker jeg deg som har god kjennskap til EA Norge og effektiv altruisme, og som har erfaring med organisasjonsarbeid og å jobbe produktivt. Arbeidsoppgavene er veldig varierte, og innebærer noen ganger å jobbe helger og kvelder. Å bli min kollega vil innebære blant annet å legge strategi, lede prosjekter, ha veiledningssamtaler med EA Norges medlemmer, skrive rapporter, sette seg inn i lovverk og utvikle organisasjonen. Jeg er spesielt interessert i deg som har kompetanse innen noe som vil gi EA Norge et løft, for eksempel innen kommunikasjon, design, programmering eller andre felt.

Jeg ser på EA Norge som en ambisiøs startup der vi konstant ønsker å forbedre oss selv. Vi har mye fokus på å bruke verktøy til å gjennomføre planene våre og å ofte evaluere rutiner for å bli bedre og få til mer. Vi er små, men vi får til ting som er større enn oss selv. Din jobb vil direkte påvirke hva EA Norge gjør og får til. Du vil ikke få jobbe kun med ett prosjekt, men mange ulike prosjekter og aktiviteter. Dersom du trives og klarer å skape orden i et slikt miljø vil jeg gjerne jobbe med deg.

Dersom det følgende resonnerer hos deg så tror jeg vi blir et godt team:
  • Du vet hva du kan og ikke kan, og endrer meningene dine når du får ny informasjon.
  • Du kan presist kommunisere din egen usikkerhet, både når du er veldig sikker og når du er veldig usikker.
  • Du er ute etter å forbedre deg og dine egenskaper. Du gir og ønsker å få feedback regelmessig og presist. Du ønsker å forbedre EA Norge.
  • Du synes det høres morsomt ut å lage systemer, verktøy og rutiner.
  • Du har ikke noe i mot å ha mange oppgaver og måtte prioritere mellom dem.
  • Du liker å hjelpe andre å ha impact, og trenger ikke ha direkte impact selv.
  • Du handler etter dine verdier.

Om oss
Vi kommer til å jobbe tett sammen, og det er derfor viktig at vi kommuniserer og samarbeider godt. I ansettelsesprosessen vil jeg derfor fokusere på hvor godt vi kan fungere som et lag, og dette vil også være stort fokus i starten av arbeidsforholdet i januar og februar.

Med deg som min nye kollega gleder jeg meg til å diskutere store og små spørsmål som: Hvordan kan vi best automatisere arbeidsoppgavene? Hvordan kan vi forbedre giverportalen for å gi givere den informasjonen og oppmuntringen de er på utkikk etter? Hvordan kan vi best gi støtte til EA Norges lokallag? Jeg ser fram til å skape muligheter for deg å vokse og sørge for at du trives i din nye arbeidsplass.

Veien videre
Det neste du trenger å gjøre er å sende inn en søknad her. Det tar ikke lang tid, og dersom du er usikker på om du er riktig person for stillingen er det best om du søker likevel så kan vi finne det ut sammen om det passer for deg. Søknader vurderes fortløpende - så søk så fort som mulig! Den endelige fristen er 14. oktober. Dersom du trenger mer informasjon for å søke, kontakt meg på e-post eller ring meg på 47855007.

Mvh,
Eirin Evjen
Generalsekretær
Effektiv Altruisme Norge
Ingen andre stillinger er ledige for øyeblikket.
Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss her så svarer vi