Vil du jobbe i Effektiv Altruisme Norge?
Effektiv Altruisme Norge er den nasjonale grenen av effektiv altruisme-bevegelsen. Vi har et brennende ønske om å gjøre verden best mulig for alle, og vi bruker evidens og kritisk tenkning til å finne ut hvordan vi kan gjøre dette, deretter er vi dristige nok til å faktisk gjennomføre det. En sentral del av EA Norge sitt virke er å hjelpe våre medlemmer og lokalgrupper å bruke sine ressurser til å gjøre verden best mulig. Hos oss får du jobbe med, inspirere og bli inspirert av fantastisk flinke og varme mennesker som ønsker å gjøre så mye de kan til det beste for verden.

EA Norge ønsker et mangfold av søknader. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, livssyn, alder, kjønnsidentitet eller seksuell orientering. Har du behov som krever hensiktsmessig håndtering, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Ledige stillinger
Sommerpraktikant innen programmering (lukket)

Søknadsfrist er gått ut!
Du behøver ikke CV. LinkedIn er valgfritt.

Vi gir Factfulness og en signert utgave av The Most Good You Can Do av Peter Singer til dem som oppfordrer en annen til å søke og denne personen får jobben.

For sommeren 2019 søker vi engasjerte datastudenter eller selvlærte programmerere til å hjelpe oss bygge en simpel database, ELT og designe en workflow for videre dataanalyse av resultatene fra en flerårig spørreundersøkelse. Andre prosjekter innen webutvikling, systemutvikling, personvern og sikkerhet vurderes også etter erfaring og interesse. Kandidatene får jobbe sammen med andre datakyndige og de øvrige ansatte i løpet av sommeren. Stillingen er lønnet som en studentassistentstilling og vil omfatte 4-6 uker en gang mellom 15.06 - 31.08. Endelig datoer blir bestemt i samsvar med kandidatene.

Er du i tvil om du er kvalifisert til å søke, søk likevel!

Ved å jobbe for EA Norge får du ta del i et utfordrende, kunnskapsrikt og inspirerende fellesskap med aspirerende effektive altruister som bruker sine kunnskaper, intellekt og evner til å løse noen av verdens viktigste problemer. Vi tror at å forbedre verden er skikkelig vanskelig, og krever en kritisk, rasjonell og vitenskapelig fremgangsmåte. I EA Norge bidrar du til å bygge et fellesskap av mennesker som sammen kan skape en best mulig verden for alle, for alltid.

Vi ser etter deg som:
 • Har jobbet med relasjonsdatabaser tidligere, fortrinnsvis SQL
 • Er dreven i et script språk og pakker for databehandling og visualisering (feks: R eller Python med NumPy, Pandas, Matplotlib osv)
 • Er strukturert, kan legge gode, realistiske planer for fremgang og levering
 • Er selvdrevet og ansvarsfull, men vet når du bør spørre om hjelp for å komme videre
 • Kommuniserer godt med dine kollegaer, er hyggelig og ærlig
 • Kan stille deg bak Centre for Effective Altruism sine Guiding Principles som EA Norge også har sluttet seg til.

I tillegg er det positivt om du:
 • Har interesse for statistikk og kan lage enkel deskriptiv statistikk på et datasett
 • Har interesse for datavisualisering og kan lage stilren, enkel visualisering som fremhever dataen og hva den kan fortelle leseren.
 • Ønsker å lære mer om effektiv altruisme og hvordan du kan bidra til å gjøre verden så bra som mulig
 • Vil ta del i fellesskapet i EA Norge i sommer og bidra til et god og åpent arbeidsmiljø
 • Kan jobbe fra kontoret i Oslo, i alle fall de fleste ukene (vi kan være behjelpelig med å ordne plass å bo)

Dersom du er usikker på om du passer til jobben, søk likevel så kan vi heller ta den vurderingen.

Som sommerpraktikant i EA Norge får du hovedansvar for viktig infrastruktur organisasjonen virkelig trenger og som vil lære deg mye om praktisk databasebygging og systemutvikling. Du vil få god oppfølging fra andre programmerere, men også en god mulighet til å lære seg en programmerers viktigste skill: Å Google effektivt. I tillegg til ditt hovedprosjekt kan du bidra til andre relevante prosjekter etter interesse. Om du ønsker vil du få tilbud om personlig karriereveiledning og oppfølging. Du får også muligheten til å være med på spennende og hyggelige sosiale samlinger med andre EAere i løpet av sommeren.

Vi har ikke besluttet hvor mange personer vi vil ansette til disse stillingene. Vi kan ende opp med å ansette én eller flere, og det kan hende vi ender opp med å ikke kunne ansette noen.
Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss her så svarer vi
Som medlem får du:


– Invitasjon til egne arrangementer i regi av oss og andre vi samarbeider med
– Invitasjon til et livlig internforum på Slack, kun for medlemmer
– Stemmerett på Landsmøte
– Gi din støtte til det Effektiv Altruisme Norge står for og jobber med
– Mulighet til å være med på prosjekter i regi av EA Norge, hvis du vil


Er du allerede medlem av en av lokalgruppene våre, ved NTNU, UiO eller i Bergen, så er du også automatisk medlem av Effektiv Altruisme Norge og trenger ikke melde deg inn.